Tag på en uforgelemmelig safari i Kenya med Livingstone

Tag på en uforgelemmelig safari i Kenya med Livingstone

714
0
SHARE

Kenya er på mange måder det perfekte land at tage på safari i. Der er en stor variation i natur og dyreliv i landet. Det gør, at der er mange forskellige ruter at vælge i mellem, når man rejser imellem de forskellige nationalparker. 

En typisk safari i Kenya med Livingstone er deres safaritur Højland og Safari. Turen er ni dage lang, hvilket er en god længde til en safari i Afrika. Det er selvfølgelig muligt at bruge både længere og kortere tid på en safaritur. Det er helt op til, hvor lang tid du vil bruge. Hvis du vil have Livingstone til at lave en skræddersyet tur til dig. 10-14 dage er dog helt optimalt til at opleve forskellige nationalparker og det varierede dyreliv. 

Turen Højland og Safari ser sådan ud, at du starter i Kenyas hovedstad Nairobi, hvor du kommer ud og oplever Karens Blixens hus, der ligger lidt udenfor byen. Karen Blixen er en af Danmarks største forfattere, og hendes hus i Kenya er i dag indrettet til museum, der giver et godt indblik i, hvordan forfatteren boede. 

Derefter tager du til Mount Kenya, hvor du bruger hele dagen på et trætophotel, hvorfra du kan se et  vandhul, hvor dyrene kommer og drikker vand og graver i den saltholdige jord rundt om vandhullet. Der er blandt andet gode muligheder for at se elefanter og bøfler, der drikker vand.  

Bagefter går turen til Rift Valley. På vejen dertil vil du opleve en masse kaffe- og teplantager og se, hvor man dyrker eksotiske frugter som papaya og banan. I Rift Valley oplever du det rige fugleliv, der er på Naivasha søen. 

Derfra bliver du kørt til nationalparken Masai Mara, hvor du i tre dage oplever gnuer, zebraer, strudse, elefanter, bøfler og løver. 

Læs mere om safarirejser i blandt andet Kenya med Livingstone på www.livingstone.dk

NO COMMENTS