Tag på golfrejse om vinteren i Dubai

Tag på golfrejse om vinteren i Dubai

954
0
SHARE

I Dubai er det også vinter, når det er vinter i Danmark. Forskellen er bare, at deres vinter ikke bliver nær så kold som vores. I Dubai bliver det rent faktisk bare behageligt at opholde sig uden for, når det er vinter. Om sommeren kan det blive op til fyrre grader, og det er derfor meget varmt at bevæge sig rundt uden for. Det kan gøre det helt umuligt at spille golf. Om vinteren kommer temperaturen derimod ned på omkring tyve grader, hvilket passer perfekt til at spille golf i.

Det danske rejsebureau Livingstone kan hjælpe dig med at arrangere en golfrejse til Dubai. De har stor erfaring på området og har god erfaring med, hvor de gode baner er.

De samarbejder i øjeblikket med det store hotel The Crowne Plaza Festival City i Dubai. Det er et stort flot hotel, der har sin egen golfbane, og den er oven i købet en af de bedste i landet.

Når du rejser med Livingstone til Dubai for at spille golf, flyver du direkte fra Danmark til Dubai. Der er dermed ikke noget med at skulle mellemlande og vente i lang tid. Det gør, at du får mest muligt ud af din ferie. Hvilket er vigtigt, særligt hvis du kun er af sted i kort tid. Prisen på at tjekke din golftaske ind er selvfølgelig med i prisen på rejsen.

The Crowne Plaza Festival City er et stort og moderne hotel, der ligger midt i Dubais gamle bydel. Der er mange restauranter og steder at gå ud i området. Når du har brugt hele dagen på at spille golf, er der derfor god mulighed for at slappe af enten ude i byen eller på hotellet. På hotellet har alle værelser fladskærm, lige som der er hurtigt internet. Det giver god mulighed for at slappe af med en film om aftenen.

NO COMMENTS