Tag på safari i verdens bedste safariland

Tag på safari i verdens bedste safariland

916
0
SHARE

Hvis du gerne vil på safari i et land, hvor der er få andre turister, en enestående afvekslende natur og mange vilde dyr, er safari Botswana nok noget for dig. Landet har prioriteret ikke at have så mange turister for til gengæld at kunne tilbyde en mere eksklusiv safarioplevelse. Det gør, at du kommer til at betale nogle flere penge for din safari, til gengæld kommer du også ofte til at føle dig som den eneste på savannen ud over løver, elefanter og næsehorn selvfølgelig. 

Hos det danske rejsebureau Livingstone har de stor erfaring med at tilbyde rejser til Botswana. De har flere forskellige pakkerejser at vælge imellem, men kan også hjælpe dig med at skabe din helt egen rejse til landet, hvor der er fokus på lige præcis de steder, som du gerne vil opleve. De fleste besøger dog typisk det store Okavango delta, når de er i landet.

Det er et enestående vådområde, hvor der er et rigt dyreliv, og mange af de store dyr kommer ned til vandet for at drikke. På Okavango kan du komme ud at sejle på vandet. Det giver dig mulighed for at opleve fuglene helt tæt på. Fuglene har for eksempel kolonier på flere øer ude i vandet. Når I slukker bådens motor og glider helt tæt på øerne, kan I komme tæt på fuglenes reder.

Det er også muligt at komme på safari i jeep ved deltaets bredder. Alle savannens dyr har brug for vand, og de bliver derfor tiltrukket af det store delta, fordi det giver gode muligheder for at få noget at drikke. Du kan både se løver, der kommer for at drikke, og en lang række af deres byttedyr som hjorte og gnuer.

Okavango byder derfor på helt enestående safarioplevelser og er en del af de fleste af Livingstones rejser til Botswana.

 

NO COMMENTS