Tanzania er et af verdens nemmeste safarilande

Tanzania er et af verdens nemmeste safarilande

1036
0
SHARE

Tanzania i det østlige Afrika er et af de nemmeste lande at tage på safari i. Landet har i mange år været et populært safariland, hvilket gør, at der er mange gode hoteller og guider, der kan vise dig det bedste af det, som Tanzania har at byde på. Det gælder både i forhold til dyreliv og smuk og anderledes natur.

Det danske rejsebureau Livingstone har gennem de sidste mange år specialiseret sig i safarirejser til blandt andet Tanzania. De har derfor et stort udvalg af færdige pakkerejser til landet, hvor du både får fly, hotel, transport og guide. Til mange af safarirejserne er også tilknyttet tre eller fire dages badeferie på øen Zanzibar, der ligger ud for Tanzanias kyst.

Pakkerejserne varer typisk mellem ti og fjorten dage. Det er fin tid til at opleve tre til fire forskellige områder, hvilket man siger, er det optimale, når man skal på safari. Rejserne inkluderer forskellige områder, så det vil som regel være muligt at finde en, der kombinerer lige præcis de områder, som du gerne vil se. Hvis det ikke er tilfældet, kan du altid kontakte Livingstone og få dem til at lave en safarirejse i Tanzania, der er skræddersyet specielt til de steder, som du gerne vil se.

En safari er en stor oplevelse, som man ofte har glædet sig til og sparet op til i mange år. Det er derfor vigtigt, at den lever op til alle de drømme og forhåbninger, man har gjort sig om rejsen. Det er derfor ikke her, man skal gå på kompromis. Når man tager på safari, er det ofte noget, man kun gør den ene gang. Så skal man også se alt det, man gerne vil. Det kan være et specielt område eller nogle dyr, man gerne vil have fokus på.

På livingstone.dk kan du læse mere om Livingstones rejser til Tanzania.

NO COMMENTS