Tanzania er et klassisk safari land

Tanzania er et klassisk safari land

796
0
SHARE

Drømmer du om at opleve de klassiske safariturer, hvor du møder Afrikas imponerende og fascinerende natur? Så er Tanzania et oplagt sted at gøre dette. I Tanzania finder du nogle af Afrikas største attraktioner. Her kan du blandt andet opleve Mount Kilimanjaro, der er Afrikas største bjerg, men også den mest kendte nationalpark i Afrika, Serengeti sletten, der placeret i det nordlige Tanzania, og er stedet, hvor man har optaget utallige af de kendte dyrefilm. Reservatet udgør hele 15.000 km2, hvor besøgende kan opleve alt fra jagende hyæner til intetanende og fredeligt græssende zebraer og gnuer.

Via www.livingstone.dk tilbyder Livingstone Safari en række safarirejser til Tanzania og andre afrikanske lande. Safarirejserne er på alle niveauer, uanset om du ønsker noget relativt billigt eller indkvartering på højeste niveau. 

Når det handler om Tanzania har Livingstone Safari flere muligheder. Blandt disse er en såkaldt klassisk Tanzania safari tur, hvor man besøger de kendte safariområder i det nordlige Tanzania. Her kan man besøge Lake Manyara med de træklatrende løver, Ngorongoros dyreverden på bunden af krateret og Serengetis uendelige sletter med græssende dyr. På denne tur foregår overnatning på de bedste safarilodges med god beliggenhed. En anden mulighed er at vælge den såkaldte Ruaha & Selous Safari, hvor man kommer til mere ukendte og uspolerede nationalparker. Her møder man få turister, men eminent dyreliv og en autentisk safaristemning, som i en historisk tidslomme.

Livingstone Safari tilbyder også en tur, hvor man kan kombiinere en tur til de kendte nationalparker i det nordlige Tanzania med et ophold på Zanzibar. Et yderst attraktiv tur, også økonomisk, hvor der både er tid til de unikke naturoplevelser, men hvor man også kan opleve paradiset Zanzibar, der har fantastiske hvide badestrande, men også byder på et væld af historiske og kulturelle oplevelser, som de ikke ses andre steder i Østafrika. Øen var i sin tid centrum for slavehandelen i Afrika, og man kan her stadig opleve slavekamrer i hovedbyen Stone Town.

NO COMMENTS